Сингапур  започва да предлага от ноември  круизи до никъде, с тръгване

...
Сингапур  започва да предлага от ноември  круизи до никъде, с тръгване
Коментари Харесай

Сингапур ще предлага круизи до никъде

Сингапур  започва да предлага от ноември  круизи " до на никое място ", с потегляне и дестинация в града-държава, за възобновяването на икономическите действия, написа. 

Корабоплавателните компании Genting Cruise Lines и Royal Caribbean International ще дават отговор за организирането на тези двупосочни пътувания при при съблюдаване на строги санитарни ограничения. Корабите ще отплават и ще дебаркират на едно и също пристанище и ще могат да оперират с половината от нормалния им потенциал за пасажери. Пътуванията ще бъдат лимитирани, единствено за сингапурци или поданици на страната, които ще би трябвало да преминат през проби за Covid-19.

" Тези пътувания са скъпа опция за операторите да преоткрият круизното преживяване, с цел да възвърнат доверието на пасажерите ", сподели Кийт Тан, изпълнителен шеф на Сингапурският съвет по туризъм (STB).

Kpyизнa индycтpия пo цялостен cвят пpeтъpпя cepиoзeн yдap oт пaндeмиятa нa ĸopoнaвиpyca, ĸaтo няĸoи oт нaй-paннитe oгнищa нa виpyca бяxa oтĸpити имeннo нa ĸpyизни ĸopaби. Корабите на двете компании, които ще оферират услугата, са закотвени от началото на пандемията в Сингапур, една от известните докинг точки за интернационалните круизи. 

Royal Caribbean International прецизира, че ще предлага круизи с три и четири нощи, които към този момент са отворени за резервация. Проверка на уеб страницата му откри, че круизите с три нощи стартират от 374 $ без налози и такси, до момента в който круизите с четири нощи стартират от 509 $. Круиз с две нощи на 1 декември стартира на цена от 334 $. Тези, които резервират преди 30 ноември, ще имат право на промени и отменяне до 48 часа преди плаването да отплава, се споделя в известието. 

Въпреки че някои страни започнаха да позволяват круизи с ограничавания, секторът към момента е надалеч от възобновяването на предпандемичната активност. Пътуванията без дестинация не са нови, само че се популяризират неведнъж заради наложени ограничавания за пътешестване, с цел да се предотврати разпространяването на новия ковид.

Сингапурският транспортьор на флага Singapore Airlines анулира проекта да предложи " полети до на никое място ", които изхвърчат и кацат на същото летище, в края на септември, след несъгласията, породени от замърсяването, което те биха провокирали. Други самолетни компании като австралийските Qantas или японските ANA не престават с проектите си за полети без дестинация.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР